De dag van je leven

Jullie bruiloft plannen

Wat een heerlijke tijd gaan jullie tegemoet! En wat moet er tegelijkertijd veel geregeld worden. Knopen doorhakken, keuzes maken, op zoek gaan naar mogelijkheden en vooral leuke ideeën bedenken voor deze bijzondere dag. Het valt niet altijd mee. Er is ook zoveel mogelijk. Ik neem jullie dan ook graag mee in dit proces. 

Wil je trouwen in het buitenland? Ook geen probleem. Meerdere bruidsparen gingen jullie voor in Italië, België, Ibiza en Frankrijk. Ook is het mogelijk om de speech in het Duits of in het Engels uit te voeren.

"Jij hebt onze dag compleet gemaakt"

Herkenning

Dit bruidspaar weet precies waar het om gaat. En ze zijn ontspannen. Dit kan alleen wanneer jullie mij meenemen in jullie levensverhaal. Weken voor jullie grote dag, kom ik bij jullie op visite. Ik zal het met jullie uitgebreid hebben over jullie eerste kennismaking, het pad die jullie bewandeld hebben en ik wil vooral ook de bijzondere momenten uit jullie leven samen doornemen. 

Kinderen

Graag betrek ik jullie kinderen bij de ceremonie. Vooraf ga ik met hun in gesprek, zodat ze mij al het één en ander kunnen vertellen over jullie als ouders. Tijdens de ceremonie kunnen zij ook een rol spelen. De mogelijkheden hierin, zal ik met hun doornemen. 

Manieren van trouwen

Soms krijg ik hele mooie en vooral ontroerende verzoeken. Denk bijvoorbeeld aan het opnieuw bezegelen van een huwelijk. Hoe mooi is het, wanneer je vijftig of zestig jaar getrouwd bent, je deze verbintenis opnieuw kunt invullen? De liefde kan op elke manier gevierd worden. Voor mij is het belangrijk dat twee mensen een geweldig en passend moment beleven, waar zij nog lang op een fijne manier aan terug kunnen denken. Ik denk daarin graag met jullie mee.

Werkwijze

Hoe ga ik te werk? Dit bespreek ik geheel vrijblijvend tijdens een eerste kennismakingsgesprek bij mij thuis. Dit doen we onder het genot van een kopje koffie, een biertje of een wijntje. Er zijn vaak veel vragen over de mogelijkheden. Hier leg ik jullie graag alles over uit. 

Zijn jullie enthousiast geworden en kijken jullie uit naar een kennismaking?